30. septembra 2020

RAJO Acidko jogurt – mak-mandľa

RAJO Acidko jogurt – mak-mandľa. ACIDKO jogurt s kultúrou Lb. acidophilus. Mak – mandľa.

Hmotnosť: 135 g.

 

Zloženie:

  • mlieko
  • ochucujúca zložka 16 % (cukor, semená maku 8 %, mandle 7 %, marcipánová pasta: mandle, cukor, voda, sirup z invertného cukru; modifikovaný škrob, regulátor kyslosti: kyselina mliečna; karamelizovaný cukor, stabilizátor: guarová guma; arómy)
  • mliečne bielkoviny
  • cukor 4 %
  • sušené odtučnené mlieko
  • jogurtová kultúra
  • kultúra Lactobacillus acidophilus

 

Výživové údaje na 100 g:

  • energia / energetická hodnota: 461 kJ / 110 kcal
  • tuky / z toho nasýtené mastné kyseliny: 3,4 g / 1,4 g
  • sacharidy / z toho cukry: 15 g / 14 g
  • bielkoviny: 4,5 g
  • soľ: 0,18 g